Detaljerna gör skillnaden

      Kommentarer inaktiverade för Detaljerna gör skillnaden

När det kommer till att sätta samma den perfekta looken så är det som alltid detaljerna som gör den extra skillnaden och som avgör om man lyckas bra eller verkligen får in en fullträff. Sådant som kan verka vara av liten eller ingen betydelse alls kan få ditt koncept att firas eller fällas och därför gör man klokt i att lägga lite extra tid och energi på detaljer som verkligen gör skillnad.

Till festen

Det är egentligen aldrig så viktigt att tänka på detaljerna i din look som när det vankas ett festligt tillfälle där man verkligen vill visa sig från sin bästa sida. Här gäller det att se till att man får till allt ifrån nyputsade och blänkande skor, till den perfekta frisyren och de nödvändiga accessoarerna som får en att stå ut i folkvimlet. Någonting så till synas oviktigt som rätt sorts manschettknappar kan göra stor skillnad på det intryck du utger och om det är viktigt för dig att ta festen med storm, något som du ej kan förbise.

Stranden

På stranden är det helt andra saker att beakta än till vardags. Man vill gärna klä sig svalt och ledigt samtidigt som det kan vara skönt att ha ett plagg som skyddar mot solen om den blir alltför påtaglig. Solglasögon och olika former av hattar hör därför till några utav de viktigaste accessoarerna att få rätt. Pilotbrillor är en klassisk modell som fungerar väl för båda könen och köps helst av märket Ray Ban, som även erbjuder många andra klassiska modeller. När det kommer till underkläder och badkläder så är självfallet även detta någonting som man bör satsa lite extra på om man inte tänkt kyla sig på ett onormalt påpälsat sätt. Salming har många moderiktiga modeller för både herrar och damer som kan vara väl värda en extra titt.

Vardagsklädsel

Till vardags förespråkar vi självfallet kläder som man känner sig bekväm i. Detta förhindrar dock inte att man kan krydda relativt tråkiga uppsättningar av klädesplagg med någonting som får dem att poppa. Enfärgade baskläder kan till exempel verkligen komma till sin rätt när de ackompanjeras utav ett fint halssmycke som för blickarna till sig. På detta vis förvandlar du alltså snabbt och enkelt en annars tråkig mundering till någonting moderiktigt och snyggt. Blondinbella har länge förstått detta och har nyligen själv lanserat en egen smyckeskollektion som du kan låta dig inspireras av.