Unna dig själv ett spabadkar hemma

      Comments Off on Unna dig själv ett spabadkar hemma

Att installera sitt eget spabadkar blir mer och mer populärt i takt med att utbudet och alternativen ökar. Tidigare var utbudet mycket begränsat och spabadkar var väldigt dyra. Med tiden har dock detta förändrats och många kan numera köpa ett spabadkar till sitt hem. Beställ online för smidigt köp och leverans.

Spabadkar för inomhusbruk

När du ska investera i ett eget inomhusspa så finns det en enorm marknad, med en mängd olika modeller som alla har olika funktioner. Om du har ett väldigt begränsat utrymme kan du välja ett spabadkar av mindre variant. Men om du har gott om utrymme så kan vissa modeller rymma mer än 8 personer. Spabad inomhus kräver ofta att du fyller dem med vatten varje gång du använder dem och tömmer dem efter du har badat klart.

Spabadkar för utomhusbruk

Om du hellre vill ha ett spabad utomhus så går det självklart bra också. Men med det sagt måste det också vara ett genomtänkt beslut. Du bör tänka på att det naturligt kommer öka din energiförbrukning. Om du badar i cirka 38 grader några gånger i veckan förbrukar det vanligtvis 3 000 till 4 000 kWh el per år. Det motsvarar en årlig elkostnad på cirka 5 000 kronor, vilket du bör ta hänsyn till inför ett köp.