Gravid och moderiktig

      Comments Off on Gravid och moderiktig

Inget påverkar kroppen och dess form så snabbt och drastiskt som en graviditet. Alla som har varit gravid är ju säkert också medveten om hur svårt det är att få användning för det man har i garderoben när magen väl börjar växa ut.

Så är lösningen bara att satsa på gravidkläder? Detta är ju helt klart en lösning på problemet man inte kan bortse ifrån. Man kommer att få kläder som sitter bekvämt och bättre anpassad de proportioner kroppen tar när man blir gravid. Saken är ju dock den att man inte kommer att se väldigt mycket användning av dessa kläder efteråt. Åtminstone inte innan man får för sig att skaffa ett barn till.

Nu behöver ju inte gravidkläder vara så pass dyra att man inte kan lägga ut en slant på något plagg bara för att man tycker det är snyggt.  Och vi har nog alla en eller annan sak i garderoben som har sett mindre användning än tiden man springer omkring med gravidmage. Ser man det på så sätt kan absolut gravidkläder vara ett bra alternativ. Men det är absolut inte den enda lösningen. Något som är väldigt praktiskt annars är kläder i väldigt stretchiga material.

Formar de sig efter kroppen man hade innan man blev gravid kan de faktiskt fungera bra även över gravidmagen. Sedan kan ju gravidkläder också vara kläder som man kan bära även fast man är gravid och inte vara begränsade att fungera till den gravida kvinnans former. Ju mer man utforskar denna värld desto mer alternativ kommer man inse finns tillgänglig.

När det lilla livet till slut har kommit ut har kan man ju ha fler alternativ på bra outfits än man hade innan man blev gravid. Det enda som egentligen behövs efteråt är ju att skaffa en bekväm amningsbh eller två. Med andra ord behöver man egentligen inte oroa sig för att man inte kommer att kunna ha något att ta på sig under graviditeten, eller att man lägger ut en massa pengar på kläder man endast kommer att kunna använda medan man är gravid.