Mobiltrender

      Comments Off on Mobiltrender

sh_cover_phone_case_246615658

Att smycka ut ens mobil har alltid varit populärt på olika vis. På 90-talet och under tidigt 2000-tal var det vanligt att utsmycka sin mobil med diverse dekaler eller hängsmycken men det var inte helt ovanligt att se båda sakerna på en och samma mobiltelefon. Idag är det dock annorlunda och det är inte lika vanligt med just dekaler och hängsmycken men däremot så utsmyckar man sig på ett annat vis.

Till skillnad från de flesta av våra ytterkläder, som till exempel skor eller jackor så bär vi nästan alltid med oss mobiltelefonen.

Detta samt att det är vanligt att många mobiler idag är antingen av samma märke eller är av ett märke som ser allmänt liknande ut till något annat. Oftast är standard varianten en vit eller svart mobil men som tur är så finns det sätt att personifiera den.

Fodral

Användandet utav mobilskal är något som vuxit i popularitet på ett explosivt vis. Idag finns det till och med fodral för mobilen där du kan ha ditt bankkort och legitimation Det finns även större varianter som är en hel börs.

Mobilskal

Äger man en Iphone är nog detta ett utav de mest enkla sätten att göra sin mobil snygg. Det finns allt ifrån skal som ser ut som dollar sedlar till flaggor till porträtt av Nicolas Cage som Mona Lisa.