Sommarens mode 2015

      Comments Off on Sommarens mode 2015

Det är maj och sommaren är snart här. Det är dags att se efter vad som är modet för i år. 

Festkläderna

En snygg klänning för sommarfesten är ett måste. Och i år verkar trenden luta åt raka och enkla klänningar med inslag av volang och veckade fall. Färgmässigt får du leka runt som du vill, både mörka och ljusa tyger är på modet. Det finns fortfarande kvar delar av det grafiska mönstret som varit populärt ett tag nu. Glitter och glamour är också välkommet.

På catwalken

När du ser på catwalken möts man av glada färger som starkt gult och rött. Stora tryck är på modet så där ser vi 70-talet återkomma lite, brunt och orange har också blivit modernare.Trots att de varma månaderna är på ingång, har läder kommit tillbaka. Det handlar främst om byxor och jackor, gärna med ljusa detaljer.

Ändra i garderoben

Det är inte lätt eller billigt att hänga med i modesvängarna. Varje säsong innebär en ny garderob, förutom grundpelarna som alltid borde finnas med såsom den lilla svarta och ett par snygga jeans.Att använda rabattkoder kan vara ett sätt att komma undan lite billigare. På nätet kan man hitta rabattkoder även utanför reatider. Vill du ha en snygg klänning från Nelly men känner att prislappen var lite för hög? Då kan du söka på nätet efter rabattkoder från Nelly och därmed dra ned på priset.Ett annat sätt är att ta upp äldre kläder och sy om dem lite grann. Det är inte så svårt som man tror. Sy in större plagg eller lägg in en bit extra tyg för att förstora kläder. Det skapar en egen stil som samtidigt följer sommarens trender.Alternativt är att hitta efter begagnade kläder på loppisar, second hand, Blocket eller olika Facebookgrupper. Du kan köpa plagg för en fraktion av kostnaden och göra om hela garderoben utan att göra av med semesterkassan.

Fynda i de konventionella butikerna och på internet

Den svenska sommaren är som bekant kort och därför är det inte nödvändigt att lägga mycket pengar på att förnya sommar garderoben och har man inte en jätte exklusiv smak så kan de konventionella butikerna hålla riktigt låga priser på trendiga klänningar och andra sommar kläder. På internet kan du också hitta billiga kläder och använda dig av rabattkoder som ibland kan vara riktigt generösa. Har man en familj med barn så är det ganska mycket pengar som ska ut i samband med att sommaren kommer.Man kanske ska åka på semester, handla skolavslutningskläder och andra sommarkläder eftersom växande barn sällan kan ha kläder från föregående säsong, och då är det utmärkt att ta sig en tur bland de mer välkända klädkedjorna eftersom att de också brukar ha en hel del reaplagg på sommarkläder långt innan sommaren faktiskt är slut. Men man ska också vara medveten om att sommaren är en tid då man kan gå i en luftig klänning i flera dagar utan att den behöver tvättas, så man behöver absolut inte överdriva klädinköpen då man inte byter om i samma utsträckning som man gör vid de andra årstiderna.