Accessoarer från kända varumärken

      Comments Off on Accessoarer från kända varumärken

Hugo Boss

Många designers som startat med att producerar kläder börjar nu utöka sina linjer med accessoarer. Det finns även gott om designers som väljer att bara starta upp en linje med accessoarer. Människor har genom alla tider brytt sig om hur de sett ut och använder accessoarer för att uttrycka olika budskap. Idag används de flitigt av modeintresserade i syftet att kunna visa vem man är.

Väskor är inte längre något man använder endast för att bära med sig saker i, den ska kunna komplettera din look och förstärka din stil. Som tur är för dig som är intresserad av designeraccessoarer finns det ett otroligt stort utbud för både damer och herrar. Flera stora och kända varumärken kan du hitta hos Scottsberry som startade 2008. Sedan starten har företaget växt och är idag en av de ledande återförsäljarna när det gäller accessoarer. I webbshoppen kan du hitta både svenska och internationella märken. I butiken kan du hitta bland annat Hugo Boss. Hugo Boss är ett stort internationellt märke som är kända för sina stilrena drag.

Märket bärs av många som gillar en dressad look. Boss gör självklart även accessoarer som klockor, parfymer, väskor och skor. De har även en linje vid namn Hugo Boss Orange, som består av produkter av samma höga kvalitet men med en mer casual look. Ett annat märke du kan hitta är svenska Tiger of Sweden. Till en början gjorde märket bara kostymer men har nuförtiden utvecklat sitt utbud. De producerar bland annat snygga skinnväskor, manschettknappar, slipsar och plånböcker. Båda märkena tillverkar kvalitetsprodukter till ett relativt lågt pris, vilket gör dem till ett bra val för den som är ute efter designeraccessoarer.