Bakom mina solglasögon!

      Comments Off on Bakom mina solglasögon!

Sommaren är på ingång och för att slippa gå kisandes runt i tillvaron så är det dags att skaffa ett par solglasögon, ett måste i varje persons garderob. Det är så klart viktigt att skydda ögonen från UV-strålar så det är bra att köpa ett par kvalitetsbågar.

Runda solglasögonRunda former gäller även på solglasögon detta året!  Runda solglasögon ger en väldigt stilfull, elegant och dressad look. Passar lika bra på stan som på stranden. Några varumärken gör bättre modeller än andra. Vi skulle vilja flagga för Ray-Ban:s runda modell 3447!Flattops 

Modellen som ger en kaxig och tuff look! Flattops är som det låter en platt ovansida på glasögonen. Syns ofta på kändisar som Rihanna och Lady Gaga och inte minst på stylisten Jonas Hallberg. På bilden till höger Ray Ban 4147!

Klassiska modellerHär är Ray-Ban som starkast! med många klassiska modeller som Aviator, Wayfarer, Caravan, Signet och Clubmaster. På senare år har det gjorts uppdateringar på dessa modeller som olika färgkombinationer och Limitedediton varianter. Varumärken som vi även har i butik som gör fantastiska solglasögon är Tom Ford, Vuarnet, Oakley, Prada, Carrera & Marc Jacobs. Välkommen in för provning! Bild: Ray-Ban Signet!CateyesKatt formade glasögon som lyfter och ger en glamorös look! Finns i mer eller mindre spetsiga utseende. Färger och linjer kan skilja modeller åt så det kan passa alla typer av ansikten. Men detta är framför allt en tjej båge. Till de som vill sticka ut!