Dofta gott under dagen

      Kommentarer inaktiverade för Dofta gott under dagen

Oavsett om du ska ha en myskväll hemma, om du ska på ett jobbmöte, om du ska på dejt eller om du ska festa hela natten lång så kommer du att vilja vara ditt snyggaste och bästa jag. Här behöver du inte begränsa dig till kläder, accessoarer, frisyr eller ens smink, utan du kan även fokusera på doften.

Allt du behöver för att dofta gott

Innan du vänder blicken mot parfymer eller andra doftsprayer så vill vi ge några dofttips som har andra fördelar. Den bästa och mest hållbara doften kommer nämligen från din dusch- och hudvårdsrutin.

För det första måste du i duschen använda rätt hårvårdsprodukter med en god doft, och dessutom rengöra kroppen med en duschtvål eller olja. Sedan måste du smörja in dig med lotions, krämer och serum som är rätt för dig. Om de har en härlig och matchande doft till de produkter du använt i duschen är det ett stort plus. Efter det återstår deodorant som ju inte bara doftar gott utan som också motverkar svettningar.

Så kolla in utbudet och hitta något passande för dig och dina rutiner redan idag. Sedan ska du se att överdådiga parfymer är ett minne blott.