Passande presenter till din man eller sambo

      Comments Off on Passande presenter till din man eller sambo

Fyller din man eller sambo år? Då kan det vara dags att slå på stort och ge en riktigt genomtänkt födelsedagspresent. Det är ju du som känner din partner bäst och som vet vad de skulle uppskatta, men vi har ändå några klassiska tips att ge dig. Om din man gillar att laga mat kan ett set med köksknivar vara en mycket älskad present.

Ge bort en snygg klocka

De flesta män gillar att bära klocka, även om den i dagsläget mest är en accessoar och inte någonting som ska visa tiden. Ge din sambo eller man en stilren klocka som han kan bära med stolthet. Det är enkelt att hitta något passande på nätet, det finns en mängd alternativ att välja mellan i flera prisklasser. Välj den variant som passar just din partners stil.

Ge bort en upplevelse

Upplevelser är också fantastiska presenter, kanske kan du välja en upplevelse ni två kan göra tillsammans? Är din man äventyrssugen kan du ge bort en fallskärmshoppning. Att hoppa fallskärm är definitivt någonting som ger en adrenalinkick och ingenting för fegisar. Om du önskar ge bort en lugnare upplevelse kan en massage eller vinprovning vara väldigt bra alternativ. Utgå ifrån just din partner och välj det som passar honom bäst.