Sälj dina överblivna smycken

      Comments Off on Sälj dina överblivna smycken

Vi har en förmåga att köpa på oss smycken och accessoarer. Och det är väl inget fel i det utan felet blir när det ligger en mängd smycken som vi aldrig använder oss av. Det kan vara ett guldhalsband som gått sönder eller något guldsmycke som kanske blivit omodernt och vi inte använder oss av det av den anledningen.

Städa bland dina smycken

Se till att regelbundet eller i varje fall en gång om året rensa ur ditt smyckeskrin. Dels för att få en koll på vad so finns och vad som du använder dig mest av. Lägg dina smycken i högar om, kastas, säljas, eller lämna in för lagning. Om du ska sälja några guldsmycken så kan du beställa en guldpåse hos Guldpost. Då får du ditt guld värderat och pengar insatta på ditt konto inom 24 timmar. På så sätt så kan du köpa nya smycken om du önskar. Eller välja att lägga dina pengar på annat.

Håll koll på dina smycken

Det gäller att hålla koll på sina smycken. Det kan finnas smycken som kan vara värda en hel del om du fått eller köpt något på exempelvis en auktion. Det kan finnas en fördel att få veta värdet för att du ska kunna försäkra dig vid ett eventuellt inbrott. Om du äger riktigt värdefulla smycken så kanske ett kassaskåp skulle vara en bra investering där du kan förvara dina mest värdefulla smycken men också andra värdepapper och det du är rädd om.