Höststäda garderoben

      Comments Off on Höststäda garderoben

Vi har haft en helt fantastisk sommar och nu börjar hösten så sakteliga göra sin försök att ta över. Vi börja som smått reda ut i garderoben och får plocka ut sommarens kläder och in med höstens plagg. Det kan vara bra att passa på och rensa lite när man väl håller på med att byta för en ny säsong i våra garderober.

Städa ur garderoben

Man kan upptäcka att man har alldeles för mycket av vissa plagg och för lite av något annat som ska hängas in. Börjar något plagg vara allt för sliten så kanske det är dags att ta en titt på snygga rockar inför hösten. Man har en förmåga att glömma bort hur vissa rockar och trenchcoats såg ut när man hängde bort dessa förra gången. Det kan också vara länge sedan du köpte en ny rock. Modet kan också ha förändrats så pass att du vill förnya med något mer modernt och passande. Säsongen gör att man kanske behöver förnya sin gamla garderob, en resning är allt en fördel och kan göra så att man får byta ut lite äldre plagg.

Förnya och byt ut

Passa på när du plockar ur din sommargarderob att göra en ordentligt genomgång av vad som bör bytas ut mot något nyare. Man får en bra överblick när man ska hänga in sina kläder för hösten. Gör en hög med sådant som är trasigt och sådant du inte använt på länge. Du kan också välja att sälja det som är helt och rent och på så sätt få in lite pengar till nya sköna plagg. Finns det någon hjälporganisation som tar emot hela och rena kläder så kan du skänka till den om det känns bättre. Ett annat bra sätt är att bjuda in till så kallade Swap Shops. Bjud in dina vänner för att se om det är något som någon annan kanske är intresserad av. Ni kan byta kläder emellan er och på så sätt få lite nytt till garderoben.