Skor för alla årstider

      Comments Off on Skor för alla årstider

Det gäller att man har skor för alla årstider. Så fort hösten går över mot vinter så vill man gärna plocka fram de skor som är mer anpassad för den årstid som närmar sig. Att frysa om fötterna är inte det man önskar sig utan man vill gärna ha det varmt och skönt om fötterna.

Höst- och vinterskor

Alla har vi olika rutiner för när och vad vi skiftar när det kommer en ny årstid. Hösten så innebär det kanske mer regn och rusk och då använder man sig av de skor som är anpassad för denna årstid. När det börjar bli lite kyligare ute och snön verka hänga i luften så plockar man gärna fram vinterskorna. När gradantalet börjar sjunka allt mer så är det gott med varma sköna skor för den årstid som kommer.

Vår- och sommarskor

När vintern går över till vår så plockar vi fram våra skor som passar för ett lite mildare väder. Det kan dock spöka lite under exempelvis aprils månad och även vara lite kyligt. Hur gärna man än vill att våren ska vara här så kan det fortfarande vara kyligt ute. Sedan när våren går över till sommar och allt vad kläder heter blir allt enklare. Sneakers, shorts och en t-shirt är kanske vad man tar på sig för att gå ut.